Δάπεδα για παιδικές χαρές

Πολλά σχολεία, παιδικοί σταθμοί και παιδότοποι προτιμούν τώρα πλέον το τεχνητό γρασίδι ως χρήση δαπέδου ασφαλείας. Το τεχνητό γρασίδι έχει μια πολύ πιο ήπια υφή από άσφαλτο, σκυρόδεμα και υγρής χύτευσης. Αυτός ο τύπος δαπέδου συμβάλει επίσης για ένα καταπράσινο περιβάλλον που μοιάζει με πραγματικό γρασίδι. Το τεχνητό χόρτο μπορεί να εγκατασταθεί για να καλύψει επικύνδινη πτώση ύψους μέχρι δύο μέτρα, το οποίο αποτελεί μια πρακτική επιλογή για δάπεδο ασφαλείας .

Φιλικό προς το περιβάλλον

Περιβαλλοντικά Δάπεδα

Το τεχνητό γρασίδι είναι φιλικό προς το περιβάλλον, δεδομένου ότι εξοικονομεί νερό, δεν απαιτεί χημικές ουσίες και δεν υπάρχει ρύπανση από μηχανές κουρέματος γκαζόν.

Το συνθετικό υλικό είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για ζεστά και ξηρά κλίματα, που δεν μπορούν να υποστηρίξουν την ανάπτυξη της φυσικής χλόης.

Αντιθέτως, το τεχνητό γρασίδι μπορεί να βοηθήσει, επιρρεπείς σε πλημμύρες περιοχές με βελτιωμένη αποστράγγιση. Οι ιδιότητες αποστράγγισης των υδάτων από το τεχνητό γρασίδι είναι κατά πολύ ανώτερες από του σκυροδέματος και της ασφάλτου.

Επικοινωνήστε με την Cosmos Grass για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες. Φιλική ομάδα πωλήσεων είναι διαθέσιμη για να βοηθήσει με οποιαδήποτε πληροφορία από εργολάβους οικοδομών, αρχιτεκτονικής τοπίου, για σχολεία ή τους διοργανωτές των εκδηλώσεων. Απλά περιγράφτε τις απαιτήσεις σας και θα σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με ποιον τρόπο το τεχνητό γρασίδι μπορεί να ωφελήσει το έργο σας. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες με την Cosmos Grass.

Posted in Κατασκευές.